Site icon www.decco.ro

Cum alegi pentru copilul tau scaunul de birou

Scaune de birou pentru copii

???? Se spune ca cea mai de pret mostenire ce o lasam in urma sunt copii. Am face orice ca sa ii stim bine, sanatosi si fericiti. Majoritatea parintilor incearca din rasputeri sa le ofere tot confortul, pentru ca acestia sa se dezvolte si sa creasca armonios. Acest efort poate consta in oferirea unei alimentatii echilibrate, inca de mic, implicarea acestuia in activitati sportive dar poate fi chiar si achizitionarea de lucruri ce il vor ajuta pe termen lung.

????? Un exemplu veritabil este si scaunul de birou pentru copii. Pozitia coloanei si a corpului in timpul sederii la birou poate influenta mult dezvoltarea copilui pe viitor. Deoarece acestia sunt mai predispusi sa aiba probleme cu coloana ( fiind mici corpul inca li se dezvolta) un scaun potrivit care sa ofere suportul cuvenit este o necesitate.
Cu toate ca aceste scaune sunt menite sa ajute copilul in mentinerea unei pozitii bune la birou, acestea au fost concepute sa fie totodata rezistente dar si sa placa copilului.

Scaune de birou pentru copii OFF 328

???? Un astfel de scaun este si OFF 328 care pe langa ca are culori intense este si rezistent, avand baza metalica. Acesta este potrivit prescolarilor datorita spatarului nu foarte inalt si pentru ca rezista mai mult la jocurile copiilor.

???? Tot un scaun in culori placate si atragatoare este si?scaunul de birou OFF 619. Acesta este confectionat dintr-un material mult mai usor, polipropilena, iar sezutul din mesh pentru a oferi o circulatie mai buna a aerului. Deoarece are un spatar mai inalt poate fi folosit si de copiii mai maricei.

Scaune de birou copii OFF 619

???? Un scaun mai serios dar tot la fel de folositor este si scaunul de birou OFF 909. Chiar daca are o culoare mai serioasa nu este de lapadat deoarece fiind tapitat cu mesh permite o circulatie mai buna a aerului, foarte benefica. Acesta se potriveste mai bine celor peste 10, nederanjandu-i aspectul, fiind mai interesati de utilitatea lor.

Scaune de birou copii OFF 909
Exit mobile version