Site icon www.decco.ro

Reducerile de pana la 50% de Black Friday la ScauneOnline.ro

scauneonline.ro va asteapta de Black Friday cu reduceri cuprinse intre 15 si 50%, iar produsele care vor face parte din campanie sunt din gama de scaune directoriale, scaune de bar, scaune de relaxare, scaune ergonomice, scaune de birou, accesorii pentru scaune si piese de schimb.

Black Friday este una dintre cele mai asteptatea perioade de reduceri de preturi de pe parcursul intregului an.

Reducerile de Black Friday vor fi anul acesta din data de 29 noimebrie, ora 00:01 si vor tine pana luni 2 decembrie 2013, ora 23:59, in limita stocului disponibil pentru acest eveniment.
Reducerile vor fi valabile doar pentru comenzile trimise in baza contului de utilizator creat pe site, nu si pentru comenzile din magazin sau telefonice.
Factorul de succes al acestei campanii, prin care sute de produse vor fi oferite cu preturi reduse, va consta cu siguranta in stocul si diversitatea de produse.
Aceasta oferta se adauga celorlalte oferte standard ale magazinului: transport gratuit pentru clienti, garantie 24 luni si livrare in 24-48 de ore.
Daca vrei sa fii informat de ofertele noastre cu o ora inaintea celorlalti, aboneaza-te la newsletter-ul nostru si iti vei putea alege din timp scaunul preferat din oferta de Black Friday.
In aceasta perioada clientii se pot astepta la unele dintre cele mai bune oferte de pret la scaune de pe piata romaneasca. Asta inseamna ca trebuie sa astepti pana atunci pentru a achizitiona un scaun? Binenteles ca nu, deoarece stocul de scaune este limitat, el se modifica de la zi la zi si nu putem garanta ca vei gasi la reducere scaunele dorite, in culoarea dorita de tine. Este posibil ca modelul dorit de tine nici sa nu fie la reducere, deoarece doar o parte dintre modelele de scaune existente pe www.ScauneOnline.ro, vor fi la reducere.

Daca doresti sa achizitionezi un scaun si nu stii ce ti se potriveste sau nu te pricepi prea mult la diferite tipuri de mecanisme exitente sau modalitati de reglare ale scaunelor, te poti adresa specialistilor nostri la numarul de telefon 0241-808379 sau pe email office@scauneonline.ro.

Exit mobile version