Scaune cu functie masaj MAS 035
Noutati despre scaune

Care sunt avantajele si dezavantajele folosirii scaunelor de birou cu masaj?

Scaune cu masaj MAS 035

Atunci cand achizitionati ceva scump, exista aspecte pe care trebuie sa le luati in considerare inainte de a decide acest lucru. Unul dintre cele mai importante de luat in calcul este cumpararea unui scaun cu masaj. Exista anumiti factori care pot determina faptul ca este sau nu este nevoie de unul, sau daca isi merita banii.
Mai jos, va prezentam cateva argumente pro si contra in vederea achizitionarii unui astfel de scaun. Va lasam sa decideti dumneavoastra. Sa ne axam mai intai pe avantajele oferite de scaunele cu masaj, apoi pe dezavantaje:

1. Masaj oricand – daca dispuneti de un scaun cu masaj acasa, va puteti bucura cu siguranta de un masaj relaxant oricand doriti. Acest lucru inseamna ca puteti merge acasa dupa o zi obositoare de munca, apasati cateva butoane si veti fi rasfatat de propriul scaun. Nu veti mai fi nevoit sa mergeti la salonul de masaj pentru a va destinde si dezmorti muschii incordati.
2. Poate oferi efecte similare cu cele efectuate de un terapeut – cele mai multe scaune sunt programate pentru a efectua tot felul de tipuri de masaje. Ele au implementate si setate mai multe tipare de masaj, cu tehnici inspirate din intreaga lume. Un masaj poate ajuta la calmarea muschilor si ofera anumite beneficii de sanatate, cum ar fi imbunatatirea circulatiei sangelui, ameliorarea durerii si a incordari musculare. Aceste efecte conduc la performanta optima a corpului, asadar puteti fi in forma maxima oricand doriti.
3. Este mai rentabil pe termen lung – daca sunteti adeptul masajelor dese, s-ar putea sa va doriti obtinerea unui scaun cu masaj si de a economisi pe termen lung. Sa presupunem ca mergeti destul de des la un salon de masaj pentru a va relaxa, astfel cheltuiti o suma importanta de bani lunar. Cumparand un scaun cu masaj, veti face o investitie majora, dar ulterior nu vor mai fi cheltuieli suplimentare.

scaune birou cu masaj

Cat despre dezavantaje, trebuie sa precizam ca:

1. Este posibil ca unele puncte de pe suprafata corpului sa nu fie atinse de zonele de masaj- aceste scaune urmeaza o programare specifica, cu toate acestea, este posibil sa nu fie in masura sa ajunga la zonele care nu sunt acoperite de punctele sale de masaj.
2. Poate ocupa mult spatiu – cand achizitionati un scaun (fotoliu) cu masaj, este necasar sa se asigure un spatiu suficient pentru a-si desfasura activitatea. Functia sa de recliner, poate consuma o buna parte din spatiul casei dumneavoastra, deci trebuie sa dedicati un spatiu special scaunului pentru a va bucura in totalitate de functiile sale!
3. In timp, datorita faptului ca punctele de masaj vibreaza (vibromasaj) sau se misca (masaj shiatsu), aceste zone de masaj ?mananca? buretele scaunului, astfel ca in timp aceste zone de masaj se vor simti din ce in ce mai puternic si inconfortabil.

In concluzie, va asteptam comentariile?dumneavoastra, pentru a decide impreuna daca scaunele de birou cu masaj reprezinta un plus de confort sau un minus in bugetul dumneavoastra. Cele mai noi?modele de scaune de birou cu masaj le puteti viziona pe site-ul nostru importatorscaune.ro.