scaun bar ABS 113
Noutati despre scaune

Scaune moderne pentru cafenele

     Este nevoie de o multime de rabdare pentru a gasi scaunele perfecte pentru o cafenea. Aceste scaune fac parte din design-ul camerei de ansamblu si ar trebui sa urmezi câteva reguli generale pentru a te asigura ca nu distrage atentia de la punctul focal sau de a creea prea mult conflict cu tot ceea ce se întâmpla în camera. Este un echilibru delicat între preferintele sefului si standardele de baza de proiectare. Având trei scaune într -un spatiu de potrivire sunt foarte putine pentru o cafenea si suna ca o reteta pentru plictiseala. E usor atunci când cumperi 3 seturi si foarte multi proprietari opteaza pentru aceasta solutie, dar nu este deajuns daca iti doresti clienti. Este important ca piesele sa armonizeze în spatiul sau sa ofere un impact asupra celor care le vor vedea.

Intaltimea perfecta pentru scaunele de cafenea?

     Deobicei, scaunele sunt luate in functie de mese asa ca trebuie sa ridicati bratul peste bratul mobilierului pentru a pune ceva pe masa si doar sa verificati cat de comfortabil este acest lucru. Scaunele alese ar trebui sa se potriveasca perfect cu mesele de cafenea.

Cum alegi un stil / forma / culoare la scaunele moderne pentru cafenele?

     Exista mai multe moduri de a alege forma. O forma delicata cu brate si fundul rotund este o piesa buna atunci când aveti si canapele sau o canapea. Se potriveste în ansamblu bine si creeaza flux continuu. Unii o pot gasi prea continua Si cauta o forma patrata si destul de nepotrivita pentru aspectul unei cafenele.

     Culoarea ar trebui sa fie suficient de diferita, sa aveti mai multe culori pentru mese si cate doua culori diferite la scaune astfel incat sa creeze o ambianta placuta clientilor. Daca proprietarul nu are de gând sa investeasca într- un covor, zona de pe podele trebuie sa fie dintr-un lemn masiv si deschis la culoare. Aceasta este una dintre cele mai mari greseli atunci când proprietarii aleg sa puna o culoare inchisa de lemn sau un covor fosforescent care nu da bine deloc.

     Barul trebuie sa se potriveasca cu culorile meselor si a scaunelor, sa nu fie prea extravagant si nici prea mic. Exista o multime de posibile aranjamente de mobilier. El trebuie sa dea senzatia ca controloeaza tot ceea ce se intampla in cafenea si trebuie sa arate umpic mai vintage.

     Alege scaune simple la bar, bazate pe stilul ales pentru restul camerei. Designul lor sa fie simplu, dar, de asemenea, sa dea bine in ochii clientilor si sa-i impresioneze. În functie de modul în care restul camerei este decorata, aceste scaune pot sa fie un amestec de stiluri sau se poate folosi un singur tip de scaun.

     Este important pentru scaune si pentru canapea sa fie foarte confortabile. Deasemenea, mesele treuie sa fie si ele confortabile pentru ca clientul sa se simta bine pe tot parcursul venirii sale. Atunci când decorarati o cafenea, încercati sa aranjati mobila într- un mod de a optimiza conversatia fata in fata . De exemplu , o canapea si scaunele pozitionate unul în fata celuilalt , cu o masa de cafea între ele .
Este important sa se mentina o distanta confortabila între un scaun si alte piese de mobilier în camera. Distanta dintre o masuta de cafea si o canapea sau un scaun, ar trebui sa fie undeva între 35 cm sau 40 de cm.
Distanta dintre cele doua scaune sau un scaun si o canapea ar trebui sa fie nu mai mult de 3 metri, dar nu mai putin de 1 metru. In acest fel , puteti fi sigur ca creati un aranjament de sedere confortabil, ideal pentru conversatie în timp ce permite tuturor intimitatea lor .
Exista, de asemenea, o multime de greseli de decorare care ar trebui sa se evite a face . De exemplu , încercati sa pastrati intrarea libera. Acest lucru înseamna ca , evitati sa plasati mese si scaune în acea zona pentru ca ar putea provoca disconfort celorlalti . Nu asezati scaunele prea aproape de antreu sau la un unghi incomod .

    O masa de cafea tapitata va atrage oameni la canapele din jur si la scaune. Pune o tava cu niste carti si niste flori, nu foarte pompoase, niste tablouri ar merge perfect pe peretii cafenelei, ceva vechi, din lemn, pe care la gasesti in mare parte intr-un anticariat de unde poti cumpara si cartile.

    Alege tesatura canapelelor cu întelepciune , din moment ce clientii s-ar putea sa puna picioarele pe acestea si pantofii , tesaturile în aer liber pot fi ceva inteligent; orienteaza-te la tesaturi cu cantitati mari de matase artificiala sau vâscoza. Testati-o cu niste murdarie, vin rosu sau orice altceva , pentru a va asigura ca tesatura pe care ati ales-o va trece prin orice din partea clientilor tai.

Propunerile noastre pentru scaune moderne pentru cafenele sunt:

Fotoliul pentru cafenea HRC 598

fotoliu cafenea HRC 598

Scaunul de cafenea este realizat pe structura din lemn de esenta tare, tapitat cu material textil stofa, iar buretele folosit in constructia sa este de densitate mare pentru fiabilitate la uzura intensa. Picioarele acestui scaun de cafenea sunt realizate din metal, pentru o rezistenta sporita, dar aspectul acestora este de lemn.

Scaunul pentru cafenele REL 400

scuan relaxare rel 400

         Scaun de relaxare rotativ, reglabil pe inaltime, cu baza din otel cromat, sezut si spatar din piele ecologica. Este un scaun modern,

 pretabil atat in cluburi si baruri, cat si pentru utilizarea in mediu casnic.

Inaltime sezut:  40 – 52 cm
Inaltime spatar: 74 -86 cm
Latime sezut (ext.): 62 cm
Latime sezut (int.): 37 cm
Adancime sezut (utilizabil): 46 cm
Greutate maxima utilizator: 110 Kg

Scaunul REL 400 este un scaun foarte confortabil, executat din materiale rezistete.

Baza acestuia este realizata din otel cromat, iar sezutul si spatarul sunt tapitate cu piele ecologica. Este prevazut cu sistem de reglare

in inaltime, cat si cu sistem rotativ.

Scaunul de bar ABS 113 este un scaun de bar rotativ, reglabil pe inaltime.

scaune moderne pentru cafenele

Baza scaunului este din otel cromat cu piston de gaz cromat.

Scaunul ABS 113 are sezutul tapitat cu piele ecologica de culoare alba, peste care a fost aplicata o perna tapitata stofa.

Dimensiuni scaun de bar ABS 113:

– latime sezut: 400mm

– inaltime sezut: 400mm÷520mm

– inaltime totala cu spatar: 680mm÷800mm

– adancime sezut: 450mm

– inaltime spatar de pe sezut: 300mm

Scaunul ABS 113 este unul elegant pentru relaxare, perfect pentru o binemeritata pauza. El are un design

rotund, cu spatar ce se continua imbinandu-se cu bratele. Este foarte comod deoarece poti sprijinii antebratele

de manerele scaunilui. Combinatia dintre pielea ecologica folosita pentru tapiteria scaunului si cromul lucios al

bazei, face ca scaunul ABS 113 sa fie catalogat drept unul modern si elegant, destinat spatiilor sofisticate.