scaune pentru un open space modern
Design

Idei de scaune pentru un open space modern

Ideea de open space a venit pe piata romaneasca pentru a intampina necesitatea unui spatiu mai mare care poate fi multifunctional. In acesta se regaseste, bucatarie, sufrageria, zona de luat masa si o zona de relaxare sau divertisment. De cele mai multe ori aceste spatii complexe au nevoie de putina ingeniozitate pentru a imbina stilurile diferite date de zone cu utilitate diferita.
Combinatia cel mai des intalnita de open space este cel de living plus bucatarie care uneori sunt atat de diferite, dar au elemente comune si fac intreg spatiul un tot comun.
In acest sens va aducem in prin plan cateva idei de decorare a unui open space cu modele de scaune, care vor aduce mai aproape zonele diferite din aceasta incapere.

scaune bucatarie BUC 280
Scaune de bucatarie BUC 280

Astfel putem aveam o combinatie armonioasa intre o bucatarie utilata cu scaune model buc 280 culori deschise, pe textil, care sa aduca un sentiment de profunzime, urmand a trece spre o zona de bar, care practic face trecerea de la bucatarie la living. Aceasta poate fi utilata cu scaune de bar, alegerea unui model de scaun de bar cum este ABS 226, pune accentul pe eleganta unui spatiu in care se vor servi bauturi sau mese tarzii. Trecand spre zona trei avem partea de relaxare cu o masuta de cafea buc 04. Simpla, imbinand culorile uni cu lemnul, aceasta poate fi accesorita cu cateva piese de relaxare precum REL 400.
Cele 3 modele, desi deservesc zone diferite, au un comun o forma asemanatoare, creand impresia de tot unitar si apartenenta.

scaune de bucatarie pentru un open space modern
Scaune bucatarie BUC 231

O alta varianta de combinare a scaunelor pentru un open space modern, scaune care se gasesc pe ImportatorScaune.ro propune spre inceput zona de bucatarie cu modele de scaune precum BUC 231, BUC 230 Sau BUC 231S, scaune cu forme asemantoare si culori diferite pentru a avea de unde alege. Trecerea la zona de Bar se face prin ABS 191 un scaun de bar care imita forma sezuturilor scaunelor de bucatarie si care va completa setul final, facand trecerea de la bar la bucatarie printr-o simetrie placuta ochilor. Nu in cele din urma va poftim intr-o zona de relaxare care se va impune cu un model de scaun si anume REL 221. Senzatia de fotoliu de lounge, asemanarea cu scaunele anterioare dar si eleganta care va face din open space-ul dumneavoastra un tot unitar.

In speranta ca propuneri noastre sunt avantajoase revenim cu o varianta care aduce in prim plan, materialul textil si lemnul natural.
Pentru inceput avem scaunul de bucatarie BUC 016, o singura nuanta, crem uni care se va integra perfect intr-o bucatarie traditionala, unde culorile deschise si culorile care imita lemnul sunt la baza.

Trecerea spre bar aduce in prim plan ABS 127 un scaun de bar cu picioare fixe, din lemn, cu sezutul textil, dar care va permite sa jonglati in aria de culoare, cu cateva nuante interesante.

Nu in cele din urma, vrem sa completam aceasta imagine de open space asemanator al unui pub sau bar cu scaune de relaxare HRC 598 care, prin forma genereaza un sentiment de comoditate. Culorile disponibile ne permit asortarea fie cu scaunele de bar fie cu cele de bucatarie, completand imaginea de ansamblu.

Exista stiluri diferite si gusturi diferite, insa cel mai greu este de a crea un spatiu complex si al defini prin anumite accente. Din acest motiv am considerat ca cea mai buna varianta de a uni zone diferite dintr-un open space este prin scaune, iar site-ul Importator Scaune, pe baza experientei sale in domeniu, a propus cateva variante utile.

In acest sens speram ca aceste sfaturi v-au fost utile, iar impreuna cu gusturile dumneavoastra, cu mobilierul, cu aranjamentul luminilor si al culorile peretilor, ati creat un spatiu minunat.