Scaune directoriale elegante
Design

Scaune directoriale elegante

Scaune directoriale elegante pentru biroul tau

???? Cu totii am auzit ca prima impresie este foarte importanta, iar ca unii oameni ne si catalogheaza dupa ea, asa ca, indiferent de ocazie, incercam sa lasam o impresie buna celor ce vor urma sa ne cunoasca. Este de inteles cand oamenii doresc sa ?investeasca? in prima impresie chiar si la serviciu. Avand un post important vrei ca mobilierul din birou sa fie reprezentativa pozitiei tale la acel servici. Asa ca nu e de mirare ca cei ce ocupa cele mai inalte pozitii isi achizitioneaza scaune pe masura. Pe langa impresia ce o lasa aceste scaune, acestea sunt si comode, fiind totodata si impunatoare dar si utile.
Printre sutele de scaune? ce indeplinesc aceste conditii este si scaunul directorial OFF 1610, care exceleaza la capitolul eleganta, fiind foarte impunator datorita designului deosebit. Acest scaun este mai deosebit deoarece este confectionat din piele naturala de lux, care intrece alte scaune cand vine vorba de comoditate. Datorita designului sau poate fi folosit chiar si ca fotoliu avand bratele din lemn, iar pe langa aceasta inaltimea spatarului si a sezutului se poate regla dupa bunul plac.

Scaune directoriale elegante

???? Un alt scaun perfect pentru o persoana ce are de-a face cu multe responsabilitati la locul de munca sau care lucra intr-un mediu stresant este scaunul OFF 933, scaun ce este prevazut cu un sistem de masaj! Pe langa confortul oferit de tapiteria din piele ecologica acesta este prevazut cu un sistem de masaj ce utilizeaza cinci mecanisme pentru masaj, cu cinci programe diferite. Este un scaun elegant si impunator prin design dar totodata si foarte practic datorita dotarilor sale.

Scaune directoriale elegante cu masaj off 933

???? Unul dintre aceste scaune directoriale elegante, ce atrage prin design dar si prin comoditate este si scaunul OFF 805. Designul sau mai aparte atrage privirile tuturor celor ce sunt in cautare de noutate deoarece imbina eleganta cu modernitatea fiind tapitat cu piele ecologica si avand bratele confectionate din plastic dur pentru o rezistenta mai buna. Acesta este dotat de asemenea cu mecanisme ce regleaza inaltimea sezutului si a spatarului pentru a fi cat mai practic.

scaune directoriale elegante