Sfaturi despre scaune

Scaune ergonomice cu tetiera

Cand vine vorba de statul indelungat pe scaun, la servici, tindem sa evitam pe cat posibil aceasta actiune, deoarece nu ne provoaca multa placere din cauza lipsei comfortului. Durerile de spate si de ceafa nu uita sa apara iar acestea fac ca statul si lucratul intr-un astfel de mediu sa fie insuportabil. Pentru a remedia aceasta problema s-a recurs la confectionarea acestor scaune ergonomice cu tetiera, din materiale tot mai potrivite si care sa se adapteze tot mai bine nevoilor omului. Pe langa acestea un factor important in asigurarea comfortului este si prezenta unei tetiere, care este cea mai binevenita intr-o zi in care ai lucrat, poate, non-stop. Aceasta te ajuta sa-ti relaxezi capul in zilele stresante si pline, iar durerile de ceafa vor fi mai rare.

Un astfel de scaun este chiar scaun ergonomic de birou OFF 988. Aceste scaune ergonomice cu tetiera sunt confectionate din materiale rezistente ca otelul cromat, dar si din mesh, material cu care e tapitat sezutul, tetiera si spatarul, care permite o circulatie mai buna a aerului si care confera scaunului un comfort de inalta calitate. Totodata este si util deoarece permite multe reglari precum: fata-spate balans, de inaltime si a curburii spatelui. Toate aceste reglaje confera comfortul necesar iar pe langa acestea scaunul este dispune si de tetiera foarte utila si cautata de multa lume. Aceste calitati fac aceste scaune ergonomice cu tetiera sa fie perfecte pentru persoanele care petrec mult timp pe scaun lucrand, fiind combinatia perfecta intre calitate si comoditate.

Tot un scaun comod este si scaunul ergonomic de birou OFF 927. Pe langa cilindrul pneumatic folosit pentru reglarea inaltimii, scaunul are sezutul, tetiera si spatarul tapitat cu mesh pentru o circulatie mai buna a aerului. Gradul de comfort este asigurat de sistemul de reglare, de tetiera dar si de materialele din care a fost confectionat iar designul acestui scaun va conferi locului de munca nota de originalitate si culoare, avand accente puternic moderniste potrivite pentru un loc de munca care asteapta cu nerabdare o pata de culoare.

scaun off 927 cu cadrul alb