scaune suprapozabile
Noutati despre scaune

Scaunele suprapozabile

Scaune suprapozabile

     Scaunele suprapozabile de tip HoReCa sunt intodeauna o alegere populara pentru adunari mari, cum ar fi nunti, ceremonii, prezentari si conferinte, dar si in scoli, cluburi sportive, sau pur si simplu in restaurante si pub-uri. Exista o gama larga de scaune stivuibile disponibile pe piata: forma, dimensiune, material, culoare. Scaunele suprapozabile HRC 617 cu rama din metal de culoare aurie, sunt un exemplu foarte bun pentru astfel de evenimente, deoarece sunt rezistente si durabile, cu dimensiuni compacte, avand capabilitatea de stivuire si manevrabilitate usoara.

scaune supreapozabile

     Din cauza volumului mare de persoane care participa la aceste evenimente sau ocazii, precum si frecventa utilizare a acestor scaune suprapozabile, ele trebuie sa fie concepute pentru a rezista utilizarii intense, chiar si excesive. Cadrul metalic si robust al scaunului HRC 617 si interiorul pernelor ce este umplut cu spuma de inalta densitate asigura durabilitatea acestuia.
scaune suprapozabile
Aceste tipuri de scaune de conferinta, de multe ori trebuie sa fie depozitate in alta parte atunci cand nu sunt utilizate, astfel au fost fabricate in asa fel incat sa permita stivuirea. Veti putea pune pana la 8-10 scaune unul peste altul.