Sfaturi despre scaune

Componente scaune – de unde cumparam online piese de schimb pentru scaune de birou

Asa cum nimic nu este pe vesnicie asa si obiectele, iar in cazul de fata scaunele, se uzeaza sau se strica si au nevoie de reparatii sau schimbari de piese. Cu siguranta e mai profitabil sa schimbi o rola sau un maner decat sa schimbi scaunul cu totul. Cu toate ca e mai rentabil sa schimbi o piesa, daca piesa este de slaba calitate, investitia facuta este nereusita. Aici puteti gasi piese de schimb pentru scaun de calitate superioara, menite sa reziste o perioada cat mai indelungata, fara a dezamagi si meritand pe deplin investitia.

Manere metalice pentru scaune directoriale
Manere metalice pentru scaune directoriale

De obicei, gasesti componente scaune de calitate,? pentru scaune de birou sau de bar direct la importatorii de scaune, care odata cu acestea, importa si piese de schimb.

Piston scaun bar
Piston scaun bar

Calitatea pieselor de schimb pentru scaune

Cu toate ca piese de schimb gasesti peste tot, trebuie luat in considerare calitatea lor intai. Nu trebuie sa te lasi impresionat de un pret mic, deoarece calitatea e pe masura, iar primul lucru pe care ai vrea sa il verifici inainte de a cumpara o piesa este calitatea materialului din care este fabricat. Optati pentru otel cromat in ce priveste baza sau manerele, deoarece au o durata de viata mai indelungata decat cele din plastic. Mecanismele pentru balansul scaunului la scaunele de birou si cele ergonomice sunt printre cele mai bune, precum mecanismul Multiblock, care permite si blocarea scaunului intr-o pozitie anume.

Printre cele mai vandute componente pentru scaune se numara rotile gumate pentru scaune de birou, rolele pentru scaun, bazele pentru scaune directoriale si cele de bar si manerele pentru scaunele directoriale. Din cauza ca aceste tipuri de scaune sunt utilizate frecvent au nevoie mai des de reparatii, iar componentele cele mai cautate sunt cele care deobicei suporta toata greutatea sau care au cate un mecanism.

Baza metalica pentru scaune birou
Baza metalica pentru scaune birou

Pentru scaunele directoriale, componentele ce se pot uza mai des sunt bazele de scaun, mecanismele de balans, dar chiar si manerele. La scaunele de bar pistoanele sunt cele mai predispuse la defectiuni, dar cu timpul chiar si bazele lor rezistente pot sa se uzeze.