Sfaturi despre scaune

Scaune cu functie de masaj

In zilele noastre lumea este tot mai stresata si obosita, fie din cauza serviciului, a banilor sau chiar a problemelor familiale. Indiferent de motive cu totii ne dorim un moment de relaxare cand ajungem de la servici sau cand trecem printr-o perioada mai stresanta.

Cu toate ca nu toti ne permitem sa frecventam saloane de masaj zilnic sau chiar saptamanal, cu totii vrem sa avem parte de un masaj din cand in cand. Asa s-a ajuns la conceperea acestor modele de scaune cu functie de masaj si comercializarea lor, lumea fiind foarte incantata de posibilitatea de a detine asa ceva.

scaune cu functie de masaj

Scaunele cu functie de masaj masaj pot face minuni in zilele in care simti ca te prabusesti de la oboseala, oferindu-ti clipe de neuitat. Desi achizitionarea unui astfel de scaun pare o idee buna trebuie luat in considerare faptul ca ocupa destul de mult spatiu, asa ca inainte de a cumpara un astfel de scaun alegeti un loc potrivit pentru acesta. Iar desi, mai nou, au aparut o multime de modele, optati pentru cele ce vi se potrivesc cel mai bine.

Daca stiti ca nu veti avea nevoie prea des de el, achizionati unul mai simplu care sa isi faca treaba atat cat e nevoie. Daca considerati ca il veti folosi des, merita sa investiti intr-un scaun cat mai comod, poate chiar si cu taburet, care sa aiba un sistem de masaj cu diferite intensitati pentru a va relaxa pe deplin.

Scaune cu functie de masaj MAS 035

Un astfel de scaun cu functie de masaj este modelul MAS 035, varful de gama a scaunelor cu masaj existente pe www.scauneonline.ro. Un astfel de scaun, tapitat pe intreaga suprafata de contact cu piele naturala,? dispune de functie de masaj cu vibratie in opt puncte, dispuse patru pe spatar, doua pe sezut si doua pe taburet, diverse programe de efectuat masajul, doua tipuri de intensitate a masajului si? functia de incalzire a sezutului.

Scaune cu functie de masaj MAS 035

Scaunul cu functie de masaj MAS 035 are caracteristicile unui recliner, permitand spatarului sa se lase pe spate, transformandu-se intr-un fotoliu cu masaj ideal pentru clipele de relaxare alaturi de o carte buna si un pahar de vin.

Scaune cu functie de masaj MAS 035