utilitatea-scaunelor-pentru-vizitatori
Noutati despre scaune

Utilitatea scaunelor pentru vizitatori

Scaunele pentru vizitatori

     Cel mai utilizat scaun intr-un spatiu de birouri este cel pentru vizitatori, excluzandu-l evident pe cel directorial/ergonomic/office. Aceste scaune pentru vizitatori trebuie sa fie confortabile astefel incat partenerii de afaceri sa se simta rasfatati. Din acest motiv managerii de birouri aleg scaune la nivel egal de comoditate, sau chiar mai ridicat decat cele folosite de ei insisi, definind astfel utilitatea scaunelor pentru vizitatori.

utilitatea scaunelor pentru vizitatori

Exista o varietate mare de modele pe piata, care sunt concepute in diferite stiluri, forme, culori. Majoritatea sunt proiectate pentru a fi in egala masura atat elegante cat si confortabile. Un astfel de scaun de dimensiuni mari poate fi dificil de incadrat intr-un birou de dimensiuni reduse, dar este mai aplicabil companiilor care au propria lor zona de vizitatori/oaspeti. Prin urmare, cel mai bine este sa alegeti un scaun de dimensiuni modeste pentru oaspetii dumneavoastra, deoarece veti utiliza spatiul la capacitate maxima.

Cele mai intalnite scaune pentru vizitatori sunt cele concepute pe un cadru metalic cromat, avand sezutul si spatarul captusite cu burete si tapiteria de tip piele ecologica, mesh. Ele au inaltime a sezutului medie standard, deoarece acestea nu vor fi folosite pentru o periada lunga de timp. In timp ce unele scaune sunt dotate cu cotiere pentru a aduce un plus de confort, altele debordeaza prin eleganta si prezenta.

Alegerea scaunelor pentru vizitatori este considerata a fi o decizie de design critica, deoarece ele creeaza impresia initiala a companiei in ceeea ce priveste confortul clientului. Designerii aleg esteticitatea si eleganta in pofida confortului, iar prin aceasta pot ignora si afecta buna dispozitie a oaspetilor si a colaboratorilor companiei.

Sursa http://www.officechairguru.com/visitor-office-chairs/